19 des. És just culpar els carnissers i ramaders de l’efecte hivernacle?
Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres la iniciativa que ha portat a terme el Gremi de Carnissers i Xarcuters de la província de Barcelona...
Aquesta setmana volem compartir amb vosaltres la iniciativa que ha portat a terme el Gremi de Carnissers i Xarcuters de la província de Barcelona...
Aquest mes de desembre, des de Ca La Rossa elaborem el famós pastís Wellington de carn picada, una recepta que queda d’allò més bé a les festes de Nadal...
Un any més, Ca La Rossa ha participat a la festa solidària de la Feliueta, on es va fer una botifarra amb una llargada de 165 metres! La botifarra es va...
PROVACUNO ha aprofitat la celebració de el Dia Mundial de la Nutrició (28 de maig) per a oferir cinc raons per les quals és indispensable incloure la carn de boví en una dieta equilibrada. Aquest dia...
El plat per excel·lència de la cuina argentina és l'Asado i és que els argentins són uns autèntics amants de la carn. El que pot semblar una barbacoa normal és...
El passat mes d'octubre, la Generalitat de Catalunya va lliurar un premi de comerç centenari a Ca La Rossa, que celebra més de 140 anys d'història. Premi de comerç centenari...