
12 jul. Experts en “Asado Argentino”
El plat per excel·lència de la cuina argentina és l’Asado i és que els argentins són uns autèntics amants de la carn. El que pot semblar una barbacoa normal és en realitat un procés meticulós que s’inicia amb el tall de la carn de primeríssima qualitat (famós “Corte Argentino”) i finalitza amb la cocció i condimentació aconseguint uns resultats extraordinaris.

El Corte Argentino és element clau en l’èxit de l’Asado, hi és que segons com siguin fets els talls, la carn varia molt i per tant el resultat no té res a veure.
A Ca La Rossa som especialistes en Corte Argentino: Bife Angosto, Palomita de paleta, Matambre, Entraña, Vacío… Sempre amb les nostres vedelles de criança natural que ens ofereixen com a resultat una carn de màxima qualitat.
Pregunta’ns i t’assessorarem per què el teu Asado sigui un èxit i, de veritat, si ho proves repetiràs!