A Ca la Rossa només treballem amb bestiar de pagès, de proximitat i d’excel·lent qualitat, que seleccionem setmanalment nosaltres mateixos.
La vedella, el porc de pagès i el xai que tenim són sempre femella, ja que conté un greix natural infiltrat, baix en colesterol, que fa la seva carn més tendra i gustosa, i no l’oferim a la clientela fins que està ben reposada i en el punt òptim de consum.
Amb la mateixa carn, elaborem en el nostre obrador els productes d’un en un, de forma artesanal, per així garantir-te un producte d’allò més fresc, saludable i boníssim!
La Generalitat de Catalunya ens ha concedit el carnet d’artesans alimentaris i l’any 2007 la xef Carme Ruscalleda ens va puntuar la botifarra en 10 punts. Tot un orgull!
Setmanalment seleccionem nosaltres mateixos el bestiar de màxima qualitat.
Com a empresa en actiu més antiga del poble, fa cinc generacions que escollim les millors carns per a la nostra gent.
Tenim una àmplia experiència en tot tipus de carns i també som especialistes en “corte uruguayo/argentino”. Consulta’ns, t’ajudarem a escollir la peça més adequada per a cada paladar o ocasió.
Els nostres productes carnis són d’elaboració pròpia, petites produccions diàries fetes a l’obrador per mans expertes. Confia en els professionals!
Vedella i bou de pastura, no n’has provat d’iguals!
Vedella ecològica de l’Empordà, degudament certificada.
Porc de raça Duroc de la millor qualitat, la seva carn infiltrada marca la diferència.
Xai i cabrit del país, criats en pastura i de carn molt tendra.
Pollastre groc català extra i pollastre de pagès, amb molt de gust i sabor.
Conills de pagès de Castellterçol, amb alimentació natural, te’n lleparàs els dits.
Poltre del Pirineu, ideal pel seu valor proteic!