Experts en "Asado Argentino" - Ca La Rossa
16330
post-template-default,single,single-post,postid-16330,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Experts en “Asado Argentino”

Asado Argentino

Experts en “Asado Argentino”

El plat per excel·lència de la cuina argentina és l’Asado i és que els argentins són uns autèntics amants de la carn. El que pot semblar una barbacoa normal és en realitat un procés meticulós que s’inicia amb el tall de la carn de primeríssima qualitat (famós “Corte Argentino”) i finalitza amb la cocció i condimentació aconseguint uns resultats extraordinaris.

Asado Argentino

El Corte Argentino és element clau en l’èxit de l’Asado, hi és que segons com siguin fets els talls, la carn varia molt i per tant el resultat no té res a veure.

A Ca La Rossa som especialistes en Corte Argentino: Bife Angosto, Palomita de paleta, Matambre, Entraña, Vacío… Sempre amb les nostres vedelles de criança natural que ens ofereixen com a resultat una carn de màxima qualitat.

Pregunta’ns i t’assessorarem per què el teu Asado sigui un èxit i, de veritat, si ho proves repetiràs!



CA LA ROSSA, S.A. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.

ACEPTAR
Aviso de cookies