El consum de carn vermella s’associa a un menor risc cardiovascular

El consum de carn vermella s’associa a un menor risc cardiovascular

Un estudi presentat en l’últim Congrés de la Societat Europea de Cardiologia associa un menor risc cardiovascular amb el consum moderat de carn vermella. Segons aquest treball, Prospective Urban Rural Epidemiological (PURE), una dieta composta per una major ingesta de fruites, verdures, nous, llegums, peix, productes lactis i carns està relacionada amb una menor incidència de malalties cardiovasculars i longevitat.

La carn aporta molts beneficis nutricionals, pel que és perfecte per a incloure-la en una dieta variada i equilibrada. De fet, la carn és font de proteïnes d’alt valor biològic, que contenen tots els aminoàcids essencials. És a més, font de vitamines del grup B (B1, B3, B6 i B12) i minerals com el ferro, potassi, fòsfor i zinc.

Al igual, que aquest producte, també és una gran font de ferro que ajuda a desenvolupar i mantenir la funció cognitiva.

A Ca La Rossa som conscients de tots aquests beneficis i és per això que sempre t’oferim carn de qualitat i proximitat.



CA LA ROSSA, S.A. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.

ACEPTAR
Aviso de cookies