A Ca La Rossa el porc només de pagès - Ca La Rossa
16268
post-template-default,single,single-post,postid-16268,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

A Ca La Rossa el porc només de pagès

Duroc de pagès

A Ca La Rossa el porc només de pagès

El nostre compromís amb la qualitat de la carn que venem ens obliga a un estricte control del procés de cria del bestiar.

En el cas del porc, només utilitzem porc de pagès de la raça Duroc. D’aquesta manera aconseguim obtenir la carn que tant agrada als nostres clients i podem elaborar embotits d’una qualitat excel·lent. Estem especialment orgullosos de la nostra botifarra que va ser puntuada amb 10 punts per la xef Carme Ruscalleda.

I per què utilitzem només raça Duroc criat a pagès?

Per les característiques de qualitat de la seva carn:

  • Color de la carn més intens, més vermellós
  • Un contingut de greix intramuscular més elevat
  • Una carn més suau i més tendra
  • Una carn més gustosa

Tot això s’aconsegueix amb un tracte idoni del bestiar durant la seva vida, amb una alimentació molt cuidada, engreix lent i espais de criança amplis.

El resultat de tot l’esforç és un producte de primera qualitat que sabem que encanta als nostres clients!

Imatge: turismegarrotxa.com

Tags:
, ,


CA LA ROSSA, S.A. utilitza “COOKIES” per garantir el correcte funcionament del nostre portal web, millorant la seguretat, per obtenir una eficàcia i una personalització superiors, per recollir dades estadístiques i per mostrar-li publicitat rellevant.
Si continua navegant o premeu el botó "ACCEPTAR" considerarem que accepta tot el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra POLÍTICA DE COOKIES a peu de pàgina.

ACEPTAR
Aviso de cookies